Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον κορονοϊό στο covid19.gov.gr


Στον ιστότοπο covid19.gov.gr στον οποίο ο επισκέπτης μπορεί να διαβάσει και να ενημερωθεί για το τι είναι η άδεια ειδικού σκοπού αλλά για τους μύθους του Covid -19.

Από την πλατφόρμα αυτή μπορείτε επίσης να πληροφορηθείτε όλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί και θα λαμβάνονται μέχρι να παρέλθει ο κίνδυνος:

-Όλα τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται από την Ελληνική Κυβέρνηση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η επιδημία του Covid19 στη χώρα μας.

-Ενέργειες που αφορούν την Παιδεία. Εκπαιδευτικά ιδρύματα, μαθητές, φοιτητές, δάσκαλοι, καθηγητές και απομακρυσμένη διδασκαλία.

-Οτιδήποτε αφορά τη σχέση του κράτους με τους πολίτες: Ψηφιακή Διακυβέρνηση, Υπουργείο Εσωτερικών, κ.α.

-Όλες οι δράσεις που λαμβάνονται και αφορούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, την απαγόρευση της κυκλοφορίας, τους Έλληνες του εξωτερικού, τους επαναπατρισμούς, τις πτήσεις, και τα αεροδρόμια.

-Όλες οι ενέργειες πολιτισμού και ψυχαγωγίας. Ψηφιακές δραστηριότητες για παιδιά που βρίσκονται σε καραντίνα. Προτάσεις για ψυχολογική υποστήριξη των πολιτών.
 Η επίσημη ιστοσελίδα ενημέρωσης για τα μέτρα που λαμβάνονται από την Ελληνική Κυβέρνηση για τον νέο κορονοϊό Covid19.gov.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου