Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Τι θα ισχύσει με το επίδομα 800 ευρώ

Έχει ανοίξει ήδη η «ΕΡΓΑΝΗ» για την υποβολή δηλώσεων αναστολών συμβάσεων εργασίας για τον Νοέμβριο για το επίδομα 800 ευρώ.

Εργοδότες κλειστών και πληττόμενων επιχειρήσεων μπορούν να υποβάλλουν τις δηλώσεις των αναστολών συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων τους έως τις 24 Νοεμβρίου οι εργοδότες των κλειστών επιχειρήσεων και έως τις 7 Δεκεμβρίου οι εργοδότες των πληττόμενων επιχειρήσεων.

Η πληρωμή για το επίδομα ανεργίας ΟΑΕΔ θα ολοκληρωθεί αυτόματα, με απευθείας κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων - Όλα τα ΝΕΑ.

Η καταβολή θα ολοκληρωθεί αυτόματα, με απευθείας κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια και δεν υφίσταται κανένας λόγος προσέλευσης στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2). Υπενθυμίζεται ότι η εξυπηρέτηση του κοινού στα ΚΠΑ2 πραγματοποιείται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά με ραντεβού έως και τις 30 Νοεμβρίου 2020.

Πότε ανοίξουν τα σχολεία. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι την εβδομάδα που διανύουμε περιμένουμε σταθεροποίηση των κρουσμάτων, ενώ από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει η πτώση. «Προσδοκούμε ότι κατά το τέλος της εβδομάδας η σταθεροποίηση θα αρχίσει να φαίνεται και σε μικρή κάμψη και μια ραγδαία υποχώρηση των κρουσμάτων από το τέλος αυτής της εβδομάδας αρχές της επομένης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου